Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Solymász Bentley

1

A Bentley nem kifejezetten tömeges gyártásra szánta a Bentayga új modelljét, és hacsak nem solymászok vagyunk, kevés a valószínűsége, hogy lenyűgözne az új járgányuk. A Mulliner tervezésében a Bentayga Falconry kifejezetten solymászok számára készült autómodell.

Solymász Bentley

Ez nem az első eset, hogy a Bentley valamilyen specifikus célzattal újította meg a Bentayga modellt. Múlt évben láthattuk a Fly Fishing-et, amelyet szintén a Mulliner tervezett, kifejezetten horgászok számára. A Falconry esetében szintén egy hasonlóan egyedi specifikációról beszélhetünk, mely élvezetessé teheti a solymászok munkáját.

Solymász Bentley

A járgány hátsó részében két elkülönített rész található, az egyik fülke a szállított sólymok megfigyelésére és őrzésére, a másik pedig maguknak a sólymoknak az elhelyezésére szolgál.

Solymász Bentley

Mindkettő fülkét egy kihúzható tálcán helyezték el, a könnyű hozzáférhetőség érdekében és mindkettőt speciális parafa borítja. Első osztályú utazást biztosít ez a járgány, minden utas számára.

Solymász Bentley

Található még egy nagy fekete fiók is a hátsó részen, ahol a felszerelésünket tudjuk tárolni és egy másik tárolóban pedig a GPS alapú nyomkövető berendezés, távcsövek és további speciális felszerelések találhatóak.

Van elég hely továbbá a solymász kesztyűknek, amit az autóhoz passzoló színben is meg tudunk rendelni a Bentley-től. Két madár szállítására alkalmas a nagyméretű kalitka.

Solymász Bentley

Az utastér egyedi design-t kapott, számos extra megtalálható a járműben. Geoff Dowding, a Mulliner igazgatója szerint rendkívül elegáns és kifinomult lett a hosszas tervezés végeredménye. A munka során figyelembe vették mind a kényelmi elvárásokat és a luxusfelszereltség követelményeit, illetve a könnyű használhatóságot és a tartósságot is.
Az árazásról jelenleg nincsenek információk, de valószínűleg ez esetben nem is ez a legfontosabb kérdés.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Egy autó illata - a Bentley új parfümje • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «