Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Sony Xperia Z5

0

A Sony Xperia sorozat mindig is a méltán népszerű telefonok körébe tartozott. Most, hogy népszerűségét tovább fokozza, itt van nekünk az Xperia Z5, avagy az első okostelefon, amely 4K kijelzővel rendelkezik.

 

A Sony mindig is arról volt híres, hogy élen jár a videózás és a képernyők terén. Nem hiába adnak el annyi televíziót és videó kamerát évek óta. Amikor elkezdtek az okostelefon gyártásra fókuszálni, akkor is ezek az értékek maradtak középpontban: gyönyörű kijelző és nagy teljesítményű kamera.

Sony Xperia Z5

Az Xperia Z sorozatát nagy örömmel fogadták a felhasználók. Főleg Ázsiában sikerült értékesíteni a széria modelljeit. Most viszont itt az új szenzáció, ami szerte a világon népszerű lehet: a Z5, a maga lenyűgözően részletes, 4K kijelzőjével.Sony Xperia Z5

Már amikor azt hittük, hogy igazán nagy teljesítmény egy 4K kijelző bezsúfolása egy laptopba, akkor jött a Sony és még rátett egy lapáttal. Az új telefon 5.5 hüvelykes kijelzőjén 808 pixel található négyzetcentiméterenként. Ilyen sűrű, részletes felbontással ezelőtt még nem találkoztunk.

Sony Xperia Z5

Az Xperia Z5 a maga elképesztő, 23 megapixeles kamerájával akár videót is képes rögzíteni 4K felbontásban. Mindemellett a készülék még por- és vízálló is, így tökéletes társ lehet egy nyaraláshoz, ahová így már biztosan nem kell digitális kamerát is vinned magaddal.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «