fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A sorozat hírnöke: a BMW Concept 8 Series tanulmányautó

0

A 2018-as világpremiert ígérő BMW 8-as Coupé koncepciója a kompromisszumoktól mentes menetdinamika és az abszolút luxus egységét kelti életre – egy modern BMW kupé képében.

BMW Concept 8 Series

A BMW Group 2017. május 26-án, a legendás Concorso d’Eleganza Villa d’Este idei felvonásának első gálaestjén tartja legújabb lenyűgöző koncepciója, a modern BMW kupék stílusjegyeivel felvértezett BMW Concept 8 Series tanulmányautó világpremierjét.

BMW Concept 8 Series

A nóvum a bajor prémiumgyártó legelőkelőbb modellsorozatának előfutáraként mutatkozik be, hiszen a vállalatcsoport történetének eddigi legátfogóbb újítási hulláma a tervek szerint 2018-ban a vadonatúj BMW 8-as Coupé érkezését is elhozza. A 2016 márciusában bejelentett „Strategy NUMBER ONE > NEXT” vállalati stratégia egyik célja, hogy az értékesítési mutatók és a bevételek párhuzamos növekedésével jelentős mértékben élénkítse a BMW Group luxusszegmensben betöltött szerepét, a BMW 8-as sorozat felélesztése pedig kulcsfontosságú tényező.

BMW Concept 8 Series

„A BMW történetében a 8-as szám mindig is a sportos teljesítmény és az exkluzivitás szimbóluma volt. A vadonatúj BMW 8-as Coupé ismét bemutatja majd, hogy milyen az, amikor a vérpezsdítő menetdinamika és a fejedelmi luxus kéz a kézben jár. Legelőkelőbb modellsorozatunk felélesztésével újabb fejezetet nyitunk a luxusautóinkat egyesítő palettán és a csúcskupék kategóriájában is abszolút mércét állítunk, hogy az új modellel még tovább erősítsük a luxusszegmensben betöltött vezető pozíciónkat” – mondta Harald Krüger, a BMW AG igazgatótanácsának elnöke.

BMW Concept 8 Series

A BMW Concept 8 Series tanulmányautó sokkal több, mint egy kétajtós luxuskoncepció. „Egy csúcstechnológiával felszerelt, nagyteljesítményű, ízig-vérig élményautó.

BMW Concept 8 Series

Egy hamisítatlan luxus sportkupé, amely a világon egyedülálló módon kelti életre a kompromisszumoktól mentes teljesítmény és az előkelő elegancia harmóniáját. A BMW Concept 8 Series tanulmányautóban a vezetés iránt érzett színtiszta szenvedélyt látom” – fogalmazott Adrian van Hooydonk, a BMW Group vezető formatervezője.

BMW Concept 8 Series

A múlt és a jövő találkozása

A BMW Concept 8 Series tanulmányautó hovatartozása már első ránézésre egyértelmű, miközben innovatív karosszériáját vadonatúj ötletek és úttörő megoldások hatják át. „A koncepció formanyelve merész vonalvezetés mentén értelmezi újra a BMW legendás stílusjegyeit, amelyek főként a felületek közötti átmenetekben érhetők tetten.

A letisztult eleganciát éles törések és lágy ívek kontrasztja szegélyezi, kiemelve a modell erőteljes adottságait. A végeredmény egy rendkívül magabiztos kiállású, lélegzetelállítóan gyönyörű forma, amelynek minden porcikája egyedülálló. Egy modernkori klasszikus a javából” – tette hozzá Adrian van Hooydonk.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «