Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Spa Bicicletto – az elektromos motor-bicikli

1

Napjainkban az elektromos kerékpárok és motorbiciklik szinte bombázzák a piacot. A Spa Biciclettótól azonban senki sem fog kiütést kapni, bár megosztó a formája miatt a biciklisek szerint inkább motor, míg a motorosok szerint inkább bicikli.

A hihetetlenül könnyű, szép arányokkal és vonalakkal rendelkező elektromos bicikli váza szénszálból készült. A kerékpárunk hátsó kerekéhez pedig, arra az esetre, ha megunnánk a tekerést egy 500 wattos teljesítményű elektromos motort szereltek.

Spa Bicicletto

A Spa Bicicletto ezzel 31 mérföldes (50 kilométeres) hatótávolságot tehet meg, ha azonban hajlandóak vagyunk a pedállal is besegíteni, akkor a 45 km/órás végsebességű kis kétkerekünk már 74 mérföldes (120 kilométeres) hatótávolságra is képes.

Az olasz Bicicletto a teljesítménye mellett látványra sem utolsó, a külsőt pedig olyan tételek is feldobják, mint a 26 collos kerekek, a LED-es irányjelzők, vagy a T1-es fékek.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: G12H – egy bivalyerős elektromos bicikli • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «