Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A SPARK tornyai Malajziában

0

A SPARK ‘Arte S’ társasház projektje a malajziai George Town-ban található, mely Penang fővárosa. A projekt alapja két, összesen 460 lakásos társasház megépítése. A tekervényes design-t a környező dombok és Penang tengerpartja inspirálta.

SPARK ‘Arte S’

A projekt beruházója a Nusmetro, egy maláj ingatlanfejlesztő cég, aki felkérte a SPARK-ot, hogy megtervezze az épületegyüttest és a tornyokat körülvevő környezetet. A két torony és az azt körülvevő épületek mind ugyanazt a tekervényes, görbületekkel teli design-t követik.

SPARK ‘Arte S’

A tornyok geometriai alapja egy elliptikus forma, ami minden szinten lépcsőszerűen újra és újra megjelenik. A nyugati, magasabbik épület 50 emelet magas, míg a kisebbik torony 32 emeletes. Mindkét torony legfelső néhány szintjén penthouse lakások lettek kialakítva.

SPARK ‘Arte S’

A magasabbik torony 35. szintjén egy tetőteraszt is kialakítottak, ahol két rendezvénytermet találhatunk. A nagyobbik akár 60 fő befogadására is alkalmas rendezvényhelyszín, a kisebbikben pedig wellness részleg található.

SPARK ‘Arte S’

A két torony alján található épületben a lakók számára alakítottak ki közösségi tereket, zöld teraszokat és parkolóházat is.

SPARK ‘Arte S’

SPARK ‘Arte S’

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «