fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Sportra szabva

0

A szürke talán a világ legsemlegesebb színe, elegáns és békés erőt sugároz. Ez a kiegyensúlyozottság érzés jön át a márka legújabb limitált kiadásából. Indítsd be!

Choparda Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale

A Chopard a Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale-be koncentrálta a kollekciója lényegét, mely nevét az olasz vintage autók Brescia és Róma közötti versenyéről kapta. A márka kijátszotta a monokróm kártyát, hogy kiemeljék a stílust, amely a versenyzés felé fordult. A számlapon megtalálható az összes alapvető elem. A túlméretezett 12-es és 6-os a kizárólagos számok, illetve az óra- és percmutatók az óra jelzők felé néznek.

Choparda Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale

Minden matt fekete elemet Super-LumiNova® anyaggal vontak be a jobb olvashatóság érdekében, így akár még a sötétben is láthatók. Három óránál található a dátum kijelző élénk piros körvonallal. Ugyanez a szín jelenik meg a 9 óránál lévő töltöttség mutatón is és a másodpercmutató hegyén. Ezek a dizájn elemek erős személyiséget adnak az órának, és minden alkalommal stílust csempésznek a csuklódra.

Choparda Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale
A felszín alatt a Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres (COSC) által hitelesített automata kaliber bújik meg. A 01.08-C kaliber 6 órányi szabadságot biztosít. Ha pedig megfordítod az órát, feltárul a nyitott rotor, és egyéb részletek is láthatók a zafír hátlap alatt.
Az 1000 darabos limitált kollekció a 43 mm széles, egyszerre könnyű és robusztus titán tokkal készült, amely 100 méterig vízálló is. Az órához egy ultraellenálló szíj tartozik, amit cordura anyagból készítettek.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «