fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Steam-punk billentyűzet

0

Az Azio Industry a modern technológiát és a retro designt ötvözte, hogy megalkossa a Luxury Vintage Keyboardot. Ez a gyönyörű klaviatúra a vintage írógépek mechanikus billentyűzetét hozza vissza, fémötvözetekkel, valódi bőrrel és háttérvilágítással ötvözve.

Steam-punk billentyűzet

Az eszköz úgy néz ki, mint egy régi írógép, a felső lemez bőrből, továbbá korróziómentes cink-alumíniumötvözetből készült, idővel és a használatból kifolyólag azonban kisebb jelek fognak rajta megjelenni, de ettől is csak még karakteresebb lesz a megjelenése. Csakúgy, mint a klasszikus írógépek esetében, a kulcskapcsolók nagyon egyszerűek. A középső LED biztosítja a megvilágítást éjszakai használathoz.

Steam-punk billentyűzet
Három színösszeállításban kapható a billentyűzet, mindegyik változat elérhető vezetékes USB vagy vezeték nélküli Bluetooth változatban is. A természetes anyagok felhasználása révén magasabb minőséget értek el, egyúttal nosztalgikus hangulatot idéz.

Steam-punk billentyűzet
Rengeteg különböző anyagot számba véve, az Azio design csapata végül úgy döntött, hogy valódi bőrt használ a felső lemezhez, mivel erről az anyagról a luxus testreszabottság és exkluzivitás jut az emberek eszébe.

Steam-punk billentyűzet

Ettől a választástól egyfajta kézműves varázst kapott az eszköz, aminek váza cink-alumínium ötvözetből kovácsolt, polírozott és fekete krómozott vagy szatén rézzel lett bevonva.

Steam-punk billentyűzet

A hegesztett csavarok használata ipari megjelenést kölcsönöz a billentyűzetnek. Minden Azio Industry Luxury Vintage Keyboard egyedi logóval van ellátva, amely prémium minőségű alumíniumból készült.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «