fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Street ART a csuklódon

0

A street art a járdákról a múzeumokba és a csuklókra költözött az első Tag Heuer darabbal, aminek számlapján Alec Monopoly szerepel.

Alec Monopoly Special Edition

Alac Andon, azaz Alec Monopoly a New York utcáin található graffitijeiről lett híres. 2008-ban azzal került címlapra, hogy munkája a pénzügyi világot heccelte a pop kultúrából vett alakokkal. A játszótere azóta a világ más nagyvárosaira is kiterjedt. A világhíres művésznek mindig el van takarva az arca, most pedig a TAG Heuer „Art Provocateur” nagykövete lett.

Alec Monopoly Special Edition

Az első limitált kiadású óra (200 darab elérhető) a Forma 1-es modell tulajdonságaival rendelkezik. Az önarckép a számlapon a művész jellegzetes stílusjegyeit hordozza. A kalapos Monopoly Man egy kendőt visel az arcán, hogy anonim maradjon, akárcsak a művész.

Alec Monopoly Special Edition
A kvarc TAG Heuer szerkezet hajtja a fehér Super-LumiNova® mutatókat, a központi másodperceket és a skála az egyirányú fekete PVD forgó előlapon fekszik. A korona és a hátsó rész le van csavarozva, hogy növeljék az óra vízállóságát 200 méter mélységig.

Alec Monopoly Special Edition
A Formula 1 Alec Monopoly Special Edition egy fekete gumi szíjjal és szaténnal bevont acél csattal kapható.
Ára: 1,150 svájci frank

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «