fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Subaru XV és Impreza a Grand Prix díjat a JNCAP értékelésén

0

A Subaru Corporation bejelentette, hogy a vadonatúj Subaru XV és Impreza a valaha elért legmagasabb pontszámmal nyerte a 2016 – 2017 Grand Prix díjat a Japán Újautó-értékelő Program (JNCAP) értékelésén.

A Subaru XV és Impreza a Grand Prix díjat a JNCAP értékelésén

A Vidékfejlesztési, Infrastruktúra, Közlekedési és Turisztikai Minisztérium, valamint a Nemzeti Ügynökség az Autók Biztonságáért és az Áldozatok Védelméért (NASVA) által irányított JNCAP a kereskedelmi forgalomban kapható autók biztonsági teljesítményét értékeli és hasonlítja össze.
A JNCAP biztonsági vizsgálatán, mint pl. ütközési tesztek és gyalogosvédelmi tesztek, a rekord magas pontszámokat az új Subaru XV és Impreza a Subaru gyár biztonsági szakértelmének köszönhetően érte el.

A Subaru XV és Impreza a Grand Prix díjat a JNCAP értékelésén

A Subaru célja, hogy modelljei az “Élvezet és Nyugalom” hangulatát sugallják, amelynek alapja a márka ”Confidence in Motion” (Magabiztosság az utakon) alapelve. Ám az “Élvezet és Nyugalom” alapvető eleme a “biztonság”. A Subaru ezért továbbra is arra törekszik, hogy aktív, passzív és ütközésmegelőző biztonsági technológiái révén teljes körű védelmet kínálhasson vásárlóinak.
*

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «