Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Submersible Luna Rossa luxuskaróra

0

A SIHH 2019 keretében mutatták meg, hogy is néz ki a teljesítmény és céltudatosság tökéletes egyvelege. A Panerai Sumbersible Luna Rossa névre keresztelt órája a Luna Rossa vitorlás hivatalos támogatója.

Panerai Submersible Luna Rossa

A hajó a 36. Amerikai Kupán fog legújabb kihívója. A Sumbersible Luna Rossát pedig egyenesen a csapat vezetője, Massimiliano Sirena fogja viselni.

Panerai Submersible Luna Rossa
A luxuskaróra összesen 199 komponensből áll, amelyeket egy 47 milliméteres tok ölel körbe. A számlapon a vitorlás valódi darabjait használták fel. A titán hátlapon megjelenik a Luna Rossa, valamint az Amerikai Kupa logója, amivel a különleges együttműködés előtt tisztelegnek. Az órát többféle szíjjal és csattal rendelhetjük majd meg.

Panerai Submersible Luna Rossa
A tok kompozit szénszálas anyagból készül különleges eljárással, aminek köszönhetően sokkal erősebb és strapabíróbb lesz, ráadásul jól is néz ki. Természetesen az óra teljesen vízálló 300 méterig és egy két irányban forgatható bezelt használ.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «