Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Superfly GTO 42 felnő a nevéhez

0

Egy skandináv építésű hajónak egy amerikai szleng kifejezést adni névként elég merész marketinghúzásnak tűnhet. Azonban előző ősszel a Flying Flipper bemutatta az innovatív Superfly GT42-t, ami mindent teljesít, amit a neve – menő, magabiztos és hivalkodó – az amerikai utcákon jelent.

Superfly GTO

A Red Design alaprajza semmihez sem fogható, ami eddig a vízen megfordult. Két részre osztották a hajót, amelynek zárt pilótafülkéje van, ezzel elválasztva az elülső konyhát és fürdőt a nagyon laza kabintól, amelynek hosszú tetőablaka van középen és átlátszók a falai mind elő, mind pedig hátul.
A svéd építő ezen a héten mutatja be a hajó nyitott verzióját a stockholmi hajó show-n.

Superfly GTO

Az új GTO 42 a kormánykerék előtti magas szélvédővel, amely oldalfallá alakul egészen a hátsó ajtóig, épp olyan trendi, mint a zárt unokatestvére. A pilótafülke leghátuljában két fotel található, ahova a vendégek le tudnak ülni pihenni és beszélgetni. A nyitott dizájnnak köszönhetően a víz is azonnal megközelíthető. Akárcsak a GT 42, a GTO 42-nak is egy sci-fi kinézetű kormánykereke van, amihez érintőképernyős konzolok és egy vezetőülés tartozik.

Superfly GTO
A Red Design a szuperautók tervezési megoldásaiból szemezgetett a GTO 42-höz, beleértve a levegőbefecskendezőket, amik friss levegőt pumpálnak a gépházba és az elülső kabinba, a faragott ablakokat, sőt még a hátsó lámpákat is.

Superfly GTO

A hajót száguldásra építették léptetett hajótestével, könnyű szénszálas felépítésével és a Volvo vagy a MerCruiser beépített motorjaival. A 430 lóerővel a fedélzeten a Superfly top sebessége 50 csomó. Dízellel inkább a 45-höz közelít.

Superfly GTO
Az enteriőr része egy high-tech konyha az étkezőasztal mögött, egy nagy fürdőszoba, és egy előretolt pihenő, hatalmas ággyal. A Flying Flipper olyan extrákat adott a hajóhoz, mint fények a rácsokban és egy négy fős asztal a pilótafülkében.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «