fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Suzuki egy egész koncepcióautó sorozattal készül Tokióra

0

Október végén rajtol a 45. Tokyo Motor Show, és kezdenek kiszivárogni az őrültebbnél őrültebb koncepciók. A Suzuki is nyilvánosságra hozta a funky Kei koncepcióját már a show előtt, a sorozatban helyet kapott egy aranyos négykerékmeghajtású modell, illetve egy food truck is.

e-Survivor

A Suzuki régóta készít már robosztus, ugyanakkor kompakt off-road autókat, melyek jóval a súlyuk fölött képesek teljesíteni, és az e-Survivor arra enged következtetni, hogy a cég a jövőben is életben akarja tartani ezt a hagyományt.

Suzuki koncepciók
A könnyű karosszéria és váz a Jimny és a Vitara szellemiségét eleveníti fel, de egy elektromos négykerék meghajtású rendszer hajtja, a tisztább off-road élményért. Az elektromos négykerék meghajtású rendszerek rengetek új lehetőséget adnak a gyártóknak, mivel az egyes kerekekhez küldött nyomaték mértékét menet közben is lehet finoman állítani. Érdekes lesz látni, hogy a Suzuki hogyan értelmezi ezt a technológiát.

Spacia

Más országban nem kaphatóak, így a Kei modellek a japán városok védjegyei. Kicsi motor van bennük, és a lábnyomuk is kisebb, így kevesebb adót és biztosítást kell utánuk fizetni, de ez nem azt jelenti, hogy ne lennének szórakoztatóak. A közepes motorral felszerelt S660-tól a nagy teherbírású kisteherautókig, megdöbbentő, hogy az autók szélessége valóban megfelel az előírásoknak.

Suzuki koncepciók
A Spacia és Spacia Custom koncepciók a mindig népszerű kompakt kisteherautó két eltérő megközelítése. Az alap Spacia-nak alacsony padlója és magas teteje van, és tolóajtókkal rendelkezik, hogy könnyebb legyen a be- és kiszállás. Eközben a Custom ugyanazt az alap testet kapta, de óriási krómozott rácsokkal és karcsú fényszórókkal felszerelve nyújt drámai megjelenést.

Suzuki koncepciók

XBEE

Az XBEE, vagy cross-bee a mai városi-SUV trendjének Suzukiféle értelmezése. A teherautó stílusú tető és a magas SUV-felfüggesztés révén úgy lett megtervezve az autó, hogy sok utas és csomag elférjen benne. Tokióban három változat lesz látható: az XBEE, az XBEE Outdoor Adventure és az XBEE

Suzuki koncepciók

Street Adventure

Az előbbi fekete-sárga színkombinációban lesz kapható, hogy passzoljon a BEE (méh) névhez, míg az Outdoor Adventures-t a klasszikus amerikai árukihordó teherautók oldalsó fa berakásai inspirálták. A Street Adventure a Citroen Cactus dizájnjából kölcsönöz, az ajtókon és az elülső részen a beépített színes panelek képeznek kontrasztot.

Suzuki koncepciók

Carry Open-Air Market

Egy pop-up food trucknak tervezték az Open-Air Marketet, ami egy sokoldalú kisteherautó a városi utcákra szabva. A Suzuki azt mondja, rengeteg hely van az utastérben, és „olyan funkciók vannak benne, amik mindenki kívánságlistáján szerepelnek”. A mi kívánságlistánkon némileg több információ szerepelt az autóról, de úgy tűnik, várnunk kell a bemutatóig.

Suzuki koncepciók
A Tokyo Motor Show október 25-én kezdődik.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «