Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Symetium: okostelefon PC

0

Szereted az okostelefonod? Talán el sem tudnál nála jobbat képzelni? Akárhogyan is, mi mutatunk neked egy minden eddiginél ütősebb darabot!

 

Az okostelefonok nélkül ma már nagyon nehéz lenne elképzelni az életünket. Annyi, de annyi feladatra használhatjuk őket, hogy az valóban elképesztő.

Symetium Smartphone PC

Vannak azonban olyan dolgok, amikhez muszáj az asztali számítógépünket vagy a laptopot használnunk. Kivéve, ha valaki egy Symetium Smartphone PC büszke tulajdonosa.

Symetium Smartphone PC

Ez a telefon 5 inches, 1080p OLED kijelzővel és 256 GB tárhellyel rendelkezik. Emellett még 6 GB RAM, Snapdragon 820 sztereó hangszóró és 24 megapixeles kamera erősíti. Vajon lehet ezt még hova fokozni?

Symetium Smartphone PC

Ez a telefon nem pusztán egy tökéletes útitárs. Alkalmas igen komoly feladatokra is. A tervezőjének elege lett abból, hogy nem használhatta mindenre ugyanazt a kis kompakt eszközt, ezért elkezdett egy olyan koncepción dolgozni, ami egy számítógép erejével és hatékonyságával bír.

Symetium Smartphone PC

Éppen ezért a gyártó vállalat ígéri, hogy nem egy szimpla okostelefonról van itt szó, hanem egy különleges okostelefon PC-ről.

Symetium Smartphone PC

Mivel valóban számítógépként tervezték meg, csatlakoztatható is külső monitorhoz USB-n keresztül. Ezután pedig maga a telefon kijelzője billentyűzetté és egérré változik. A Symetium OS a minimalista és elegáns stílust vegyíti, miközben ötvözi a mobilozás és a számítógépezés élményét.

Symetium Smartphone PC

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «