“Szabadon áramló otthon”

0

A Holomby Hills-en elhelyezkedő ingatlan tulajdonosa Brad Grey, a Paramount Pictures elhunyt ügyvezetője volt, nem olyan régen pedig 77,5 millió dollárra becsülték az egykori főnök házának értékét.

Grey Estate

A Grey Estate néven ismert 8,000 négyzetméteres birtok két acélkeretes fakapu mögött bújik meg a Carolwood Drive-on. Howard Backmen álmodta meg a “szabadon áramló otthont”, amely művészien egyesíti a természetet és a dizájnt. Egy sikkes tíkfa belső és az acél-és-üveg ablakok és ajtók szellős dél-kaliforniai menedék érzetét keltik, ami a környezetével harmóniában létezik.

Grey Estate
Az 1,200 négyzetméteres otthonban öt hálószoba és 12 teljesen felszerelt fürdő található. Az Atelier AM által tervezett belső terek a fehérek és szürkék játékos keverékei, a fagerendákkal és a padlótól a plafonig érő ablakokkal. Egy privát lift visz fel a második emeleti galériába, ahol a fényűzően gazdag lakosztály és a külön fürdőszoba a Century City horizontjára tekint le. Négy további hálószoba a ház vendégszárnyában található.

Grey Estate
A földszinten a nyitott nappalit fedett fagerendákkal tarkított boltíves mennyezet fedi, a kandalló által definiált fafalak és a külvilágba vezető tolóajtók jellemzik. A stúdió minőségű moziterem tökéletes helyszín egy családi vagy baráti összejövetelhez, míg a privát lakrész a bárral és az irodával egy kis csendes teret biztosít egy hosszú nap után. A konyha, a nyitott étkező, és a kőkandallóval felszerelt napozó szoba teszi tökéletessé a benti kényelmet.

Grey Estate
A rezidencia központjában egy kert pompázik olíva fákkal, egy úszómedencével, organikus gyümölcsös-, zöldség- és fűszerkerttel, továbbá egy földtől az asztalig étkezőrésszel. A fazonírozott kertet az angol tájépítész, Miranda Brooks tervezte, és körbe öleli a házat, miközben kilátást biztosít a környező hegyekre. A birtokon van egy külön ház, ahol az edzőtermek, a gőzkabin és a szaunák találhatók.

Grey Estate

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «