Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Szabóság négy keréken

0

A Huntsman, a 165 éves Savile Row-i szabóság útra kel – és viszi magával világhírű szabászati szakértelmét is.

Huntsman Airstream Mobile Tailoring Studio

Nemrég jelentették be, hogy a Huntsman Airstream Mobile Tailoring Studio – egy teljesen felújított, 1981-es Airstream buszban – kirándulásra viszi mérték utáni szolgáltatásait az Egyesült Államokban. A 28 láb hosszú, vintage Airstream első állomása a Pebble Beach Concours d’Elegance volt, ahol a látogatók belekóstolhattak a márka történelmébe, és megtudhatták, mire számíthatnak, ha egy Huntsman öltönyt rendelnek, amit a márka amerikai igazgatója, Ed Turco készít el.

Huntsman Airstream Mobile Tailoring Studio
Azért, hogy teljes mértékben a Hunstman ízlése szerint szabják át a járművet, az Airstreamet teljes egészében a márka ikonikus tweed anyagával bélelte ki a Timeless Travel Trailers, ami a jellegzetes, amerikai retró-krómozott felületek és az elegáns Savile Row-i stílus bájos keverékét eredményezte. Az ügyfelek megtalálják a márka leghíresebb rajongóinak – például Gregory Pecknek, Katharine Hepburnnek és Paul Newmannek – készített öltöny mintákat, valamint a legfrissebb szabásmintáikat.

Huntsman Airstream Mobile Tailoring Studio

A klasszikus autókat idéző külső mellett az Airstream évtizedes autós ihletésű relikviákkal is fel van szerelve, mint például a Bentley számára készített ultrakönnyű bőrkabát, amelynek selyem bélését a márka alapanyagának vázlatai borítják.

Huntsman Airstream Mobile Tailoring Studio
Az Airstream hálószobája próbafülkeként lett újragondolva, amiben egy háromrészes tükör is helyet kapott, így a próbáló 360 fokos képet kap megjelenéséről. Itt a márka szakértő vágói betekintést nyújtanak a vásárlóknak, mire számíthatnak, ha náluk rendelnek öltönyt. Ehhez leveszik a vevő méreteit, és elkészítenek egy vázlatot a testükhöz és életvitelükhöz legjobban passzoló ruhadarabról.

Huntsman Airstream Mobile Tailoring Studio
A Huntsman Airstream Mobile Tailoring Studio a Concours hétvégén nyitott meg kapuit az Inn at Spanish Bay gyepén Pebble Beachen. Miután elnyerte a Best in Show díjat, Pierre Lagrange –a Huntsman tulajdonosa és elnökségi tagja – a kormány elé ül, és az Airstreammel észak felé veszi az irányt, hogy a Burning Man fesztiválon ott legyen a hipszter szabóság.

Huntsman Airstream Mobile Tailoring Studio

A következő év folyamán az Airstream Amerika számos városában fel fog tűnni, és igény esetén rendelkezésre áll a Huntsman-ügyfelek számára, hogy megtapasztalhassák a márka testreszabott szolgáltatásait

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «