Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Szafari repülő

0

Ha a szafarira vágysz, vagy csak elmennél a hétvégére, a DesignQ koncepció repülője a tökéletes választás számodra. A brit design shop a BAE Systems számára fejlesztette ki az Explorert.

Szafari repülőgép koncepció

A modell egyike annak a négy koncepció repülőnek, amely az Avro Business Jet számára kíván új lehetőségekkel szolgálni. A tervrajz lehetőséget ad egy egyedi, kültéri fedélzetnek, amit egy gombnyomásra becsapódó és kinyíló teherajtóból alakítottak ki.

Szafari repülőgép koncepció

A felszereltség része a barbecue sütő, a márvány padlós bejárat és egy teljes mértékben felszerelt iroda.

Szafari repülőgép koncepció
A jet belseje elég helyet biztosít egy ebédlőnek, egy társasági térnek, két privát luxuskabinnak, és személyzeti részlegnek is. A négy sugárhajtóművel felszerelt gép képes fűre, murvára, vagy homokra is leszállni, aminek köszönhetően az egész világ kitárulhat az utasok számára.

Szafari repülőgép koncepció
A koncepciót először 2010-ben mutatták be, de eddig még nem kezdődött meg a gyártás. Azonban a DesignQ csapata bárkinek szívesen készít egyet 6 millió dollárért.

Szafari repülőgép koncepció

Szafari repülőgép koncepció

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «