Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Száguldás, musztáng, szerelem…

0

Egy új interaktív videó segítségével virtuálisan beülhetünk a vadonatúj, 5.0 V8 Mustang vezetőülésébe, és végigszáguldhatunk a legendás brit versenypálya, a Silverstone aszfaltján, miközben bármilyen látószögből élvezhetjük az egyedülálló kalandot.

A Silverstone pályán felvett videóban egy 5,0 literes, V8-as motorral hajtott Mustang kabinjában ülünk, és a kurzor mozgatásával fordíthatjuk el a tekintetünket.

2015 Ford Mustang Fastback Silverstone
Akárcsak egy videojátékban, itt is akadálytalanul átválthatunk más nézőpontokra, ahol a helikopterre telepített vagy az első lökhárítóra szerelt kamera képét láthatjuk, és egy aktív térképen láthatjuk a Mustang pillanatnyi helyzetét, miközben a sebességmérő és a fordulatszámmérő műszer adatai is megjelennek.

2015 Ford Mustang Fastback Silverstone

A 80 másodperces film nyersanyagát egyetlen nap leforgása alatt vették fel; ehhez hat GoPro kamerát szereltek az autó utasterébe (amit a drón és az első lökhárító kamerái egészítettek ki), majd mindezt gondosan összehangolták, hogy egységes panorámaképet adjanak. A 2,6 kilométeres kört egy profi versenyző, Paul Swift futotta le a Mustanggal a Silverstone Nemzeti Versenypályán, a Formula 1 Brit Nagydíjának helyszínén.

2015 Ford Mustang Fastback Silverstone

Az interaktív élmény elérhető ide kattintva. A Mustang-film online változatát azzal indíthatjuk el, ha elsőször az autó legendás lovas emblémájára, majd pedig a start gombra kattintunk. A kamerát beállíthatjuk aszerint, hogy a billentyűzet nyíl-gombjaival, az érintőpaddal vagy az egérrel szeretnénk kezelni a programot. A helikopter ikonra kattintva a kép madártávlatra vált, a Mustang elölnézetére klikkelve pedig a lökhárító-kamera képét láthatjuk. A film egyszerűbb változata itt megtekinthető.

Történetének 50 éve során a vadonatúj Ford Mustang most először kapható egész Európában, méghozzá mindjárt kétféle – Fastback és Convertible – változatban. Az 5,0 literes Mustang teljesítménye 421 lóerő, forgatónyomatéka pedig 530 Nm, míg a 2,3 literes EcoBoost változat ugyanezen adatai 317 lóerő és 432 Nm.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «