Száguldó idő: az új Bell and Ross Bellytanker

0

Négy év alatt már harmadik alkalommal hozott újdonságot az órák terén: egy egyedülálló koncepcióautót vázoltak fel, amihez egy új, limitált sorozatú órákat terveztek.

Bell and Ross Bellytanker

Tavaly az AeroGT koncepció került napvilágra, ami tökéletesen illett a Genfi Autószalon padlójához, de a Bellytanker esetében sokkal több áll a háttérben.

Bell and Ross Bellytanker
A Bellytanker koncepció gyökerei egészen Bill Burke-ig és a legendás P-51 Bellytanker megalkotásáig nyúlnak vissza. A sebesség-megszállott Burke akkor ismerte meg a P-51-et, amikor a II. világháborúban harcolt. 1946-aztán eszébe jutott egy ötlet, hogy az egyik repülőgép aerodinamikai hastartályát átalakítva szárazföldi versenyjárművet készítsen.

Bell and Ross Bellytanker
A Bellytanker vintage bájára játszva készítette el újabb remekbe szabott óra párosát a Bell és Ross, mindegyikből összesen 500 limitált darabbal. A BR V1-92 (2300 dollár) a duó egyszerűbb, három mutatós konfigurációjú, süllyesztett tárcsával és fekete-fehér részletekkel, amelyek a Bellytanker rézbevonatát és törzsének részleteit utánozzák.

Bell and Ross Bellytanker

A BR V2-94 ($ 4,400-tól) kronográf ad némi pluszt az egyenlethez a kontrasztos fekete kis számlapokkal és egy acél tachiméterrel, ami az átlagsebesség mérését szolgálja. A 41 mm-es keret és az egyedi színű számlapok jelentősen növelik a szerkezet vonzerejét mindazok számára, akik egy könnyű, minden nap viselhető, mégis karakteres órára vágynak.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «