fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Szállodák Mekkája

0

Mekka, mint szent város több millió muszlim zarándokot fogad évente. Talán mondani sem kell, hogy mekkora bizniszt jelent ez a szállodaiparnak.

A Dar Al-Handasah építészeti vállalkozás szeretné meglovagolni a milliónyi látogató nyújtotta hullámot, és ebből kifolyólag megépíteni a világ legnagyobb hotelét Mekkában. A tervek szerint a gigantikus hotel 2017-ben nyithatja majd meg kapuit.

Abraj Kudai, mekkai hotel terve

Az Abraj Kudai hotel tizenkét toronnyal és négy helikopter leszállóval rendelkezik majd. A teljes használható alapterülete nagyjából 1,4 millió négyzetméter lesz. Ehhez fogható épület csupán Kínában található, a New Century Global Center.

Abraj Kudai, mekkai hotel terve

Az ötcsillagos szálloda nem „pusztán” 10.000 hálószobának, 75 étteremnek és egy bevásárló központnak, hanem elképesztő módon egy buszpályaudvarnak is helyet biztosít majd.

Abraj Kudai, mekkai hotel terve

Természetesen a főbb útvonalak által könnyen elérhetővé teszik az egészet. És nem mellékesen a szaúdi királyi családnak is felkínálnak majd egy minden bizonnyal kellemes kis részleget.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «