Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Szárazföldi jacht

0

Az ultra-prémium autókat könnyen elképzelhetjük úgy, mint az utakon úszó jachtokat, néhány példányra pedig jobban igaz ez a leírás, mint másokra. A Princess Yachts-cal kötött partnerségnek köszönhetően a Mulliner által gyártott új Bentley Continental GT Convertible Galene az egyik legjobb példa erre.

Bentley Continental GT Convertible Galene

A sportos kabrió egy kifeszített hajóra emlékeztet, amely tele van “kifinomult tengerészeti gazdagsággal”. Csak le kell húzni a tetőt, hogy megcsapja az ember orrát a sós tengeri levegőt – még akkor is, ha távol van a parttól.

Bentley Continental GT Convertible Galene
A Bentley megbízott üzembe helyezési részlege, a Mulliner az extravagáns, néha szokatlan limitált daraboktól a szalonok számára gyártott SUV modellekig bármilyen autót képes elkészíteni. Azonban egy jachtot a partra hozni még számukra is nagy falatnak bizonyult, ezért a Princess brit jachtgyártó szakértőitől kértek segítséget.
A Galene Edition a Glacier White és a Sequin Blue festését viszi tovább, így egy erőteljes hajótestre emlékeztet, amint a kristály kék vízben úszik, valójában pedig a 21-es csiszolt tárcsák tartják az autót.

Bentley Continental GT Convertible Galene
Egy hajónak, akár szárazföldi, akár tengerjáró célokra tervezték, a fedélzete mindig fényesen ragyog, ezért a Mulliner és Princess a legtöbb időt azzal töltötte, hogy különböző bőr árnyalatokat keverjenek össze egy tenger által inspirált utastérbe. A Glacier White előlap, a fali panelek és a tároló kapcsolják össze a belső és a külső megjelenést.

Bentley Continental GT Convertible Galene
A Galene széria másik kiemelkedő eleme egy új Pinstripe dió díszítés, amely a konzolok, csomagtartót és megvilágított futófelületeket díszíti. A faburkolat egy újabb emlékeztető az autó “hajózhatóságára”.

Bentley Continental GT Convertible Galene
A Mulliner összesen 30 Galene Editiont fog kínálni, és a vevők választhatnak egy belső szuperyacht illusztrációt, amelyet a spanyol illusztrátor, Jaume Vilardell fest az előlapi panelre. A luxusautóban 500 lóerős, 4,0 literes iker-turbó V8 motor található.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «