Szélsebesen

0

Timur Bozca török tervező leleplezte legújabb, pehelysúlyú, ugyanakkor nagy teljesítményű és egy sor technológiai extrával felszerelt vitorlását.

55 méter hosszú a Cauta jacht

Az 55 méteres Cauta koncepciójához szénszálas hajótestet képzelt el, és egy olyan rendszerrel látta el, ami tovább fokozza a vitorlázás élményének élvezetét a fedélzeten, mialatt a motor kapacitását is növeli. A jacht egy Elit Supernova szürke burkot kapott, hogy passzoljon a design letisztult vonalaihoz, és a csúcstechnológiás fedélzeti rendszerhez.

55 méter hosszú a Cauta jacht
Az albatrosz aerodinamikai formája ihlette Timur Bozca Cauta-jának minimalista formáit, annak érdekében, hogy a jacht legkényelmesebb legyen, és egyszerűen karban lehessen tartani, miközben a könnyű külseje összhangban van az eklektikus belső térrel. A fedélzeten akár tíz vendég és nyolc fő személyzet számára van elég férőhely.

55 méter hosszú a Cauta jacht

A főhálószoba a tat felé található, és a legtágasabb és kényelmesebb alvóhelyet kínálja az egész hajón. A hagyományos hajóktól eltérően az összes vendégkabin páratlan víz alatti kilátást biztosít a hatalmas polikarbonát oldalsó és padlólapokon keresztül. Az OLED technológia rengeteg fénnyel tölti meg a hajót, a sok tompa fényforrás tágas, nyitott tér érzetét kelti.

55 méter hosszú a Cauta jacht

A Cauta egy dízel-elektromos vitorlás jacht. Ha mindhárom Caterpillar C12.9 motor üzemben van, a jacht a Siemens elektromos-motort is használja a fogyasztás, a zaj és a rezgés csökkentése érdekében, miközben az energiahatékonyságot is növeli.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «