fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Szeresd a tested!

0

Egy furcsa nevű művész, Kitty Von-Sometime különleges videó sorozatot alkotott, hogy a különböző testalkatú nőket bátorítsa. Egyszerűen elege lett a médiában hangoztatott és mutogatott „normákból”, illetve a női test objektivációjából.

A „Weird Girls Project” egy zenés videóban igyekszik bemutatni a szépséget a sokszínűségben. Felöleli a különböző testalkatokat és méreteket, hiszen ezek az adottságok teszik a nőket – és persze a férfiakat is – azzá, akik vagyunk.

Szeresd a tested, műalkotás

Szeresd a tested, műalkotás

A rövidfilm alatt a „Dim the lights” című dal szól, amelyet CREEP és a híresen különleges hangú énekesnő, Sia alkottak. A klipben vastag aranyporral borított meztelen nők táncolnak egyedül és egymással.

A padlót nedves vulkáni homokkal töltötték fel, a háttérben pedig ferde tükröket helyeztek el, hogy a fények és színek játéka speciális hangulatot adjanak a jelenetnek.

Az egész projekt központi üzenete az, hogy a nők fogadják el és szeressék meg testalkatukat. Nyugodtan érezzék csak jól magukat a saját bőrükben, hiszen mind különbözőek vagyunk és ez így is van rendjén.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «