Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Sziklafészek

0

Ötven mérföldnyire Los Angelestől, Mugu Pointnál nyitotta meg új stúdióját a Malka Architecure, és itt fészkel legújabb projektjük, a Mugu House Malibu porózus dombjába fészkelve.

Mugu House

A projekt a táj meglévő topográfiáját a saját javára fordította; a végeredmény pedig zéró hatás a környezetre. Egy ökológiai projekt egybeolvasztva a sziklákkal, növényekkel és termikus jellegzetességeivel.

Mugu House

A Mugu House az építészet gyökereihez való visszatérést és a természeti elemekhez történő kapcsolódást testesíti meg: egy dialógus a heggyel és barlangi építészetével.

 

A könnyű épület helyi alapanyagokból, homokból és más ásványi anyagokból előregyártott alveoláris betonból készült, melynek nagyon alacsony a cementtartalma, így a hagyományos betonhoz képest 28-szor kevesebb CO2-kibocsátást és kisebb ökológiai lábnyomot jelent.

Mugu House
Mivel könnyű megépíteni és eltávolítani, a ház gyors, olcsó, tiszta, fenntartható és szemétmentes módon bárhol elhelyezni a néhány elemből álló szerkezet belső tér geometriáját.

Mugu House

A megszakítás nélküli hegyek szegélye minden szobába betüremkedik, emlékeztetve, hogy mi vagyunk a természet vendégei. Hatalmas ablakainak köszönhetően a fő homlokzat az óceánban fürdeti meg a lakókat, hosszan elnyújtva a kaliforniai panorámát, ami a táj belső visszhangját hozza létre.

Mugu House

A Mugu House összeköti a természetet és a történelmet, a fenntarthatóságot és a vidéket: a ház feleleveníti a népi mítoszokat, és visszatükrözi az amerikai kontinens gyökereit.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «