fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A színkavalkáddal elkápráztató BMW i modellek

0

A színkavalkáddal elkápráztató BMW i modelleket lepleztek le a milánói Salone del Mobile kiállítás első napjának gálaestjén

BMW i  dizájn kollekció

A BMW Group és az olaszországi Garage Italia Customs dizájnműhely 2017. április 4-én egy vadonatúj, egyedülálló dizájnkiadást mutatott be a milánói Salone del Mobile kiállítás első napjának gálaestjén, a UniCredit Pavilion rendhagyó emelvényén.

BMW i  dizájn kollekció

A BMW i3 tisztán elektromos kisautó és a BMW i8 plug-in hibrid sportautó műszaki alapjaira megálmodott exkluzív, BMW i MemphisStyle névre keresztelt dizájnkiadás világpremierjével Lapo Elkann kreatív műhelye azon művészeti- és kulturális mozgalom előtt hajt fejet, amely az 1980-as évek elején induló Memphis Design Group lázadó stílusára épülve egyszersmind forradalmasította a dizájnművészet világát.

BMW i  dizájn kollekció

„Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a BMW i divízióval megkötött szakmai együttműködésünk újabb szintre léphetett.

BMW i  dizájn kollekció

Jómagam is maximálisan osztom a részleg vezetőinek, dizájnereinek és tervezőmérnökeinek azon vízióját, amely mögött fáradhatatlanul dolgoznak a jövő technológiai innovációin és minden projektjükben úttörőként vannak jelen” – fogalmazott Lapo Elkann, az olaszországi Garage Italia Customs dizájnműhely alapító-elnöke.

„A Garage Italia Customs munkáit mindig is a kreativitás, az egyedi stílus és az innováció jellemezte, a BMW i divízióval közösen életre hívott legutóbbi alkotásunk pedig kiváló lehetőséget adott arra, hogy kiéljük a memphisi művészeti irányzat iránti szenvedélyünket.

Évtizedek óta gyűjtöm a ’80-as években virágzó mozgalom kimagasló műalkotásait, amelyek körülvesznek otthon és hihetetlen inspirációt adnak a mindennapokban.

BMW i  dizájn kollekció

Rendkívül büszke vagyok a csapatom legújabb munkájára, hiszen ismételten felülmúlták a várakozásokat: a két egyedülálló autón a Memphis Design Group lázadó stílusirányzatának valódi oldala és hamisítatlan esszenciája tükröződik” – tette hozzá Lapo Elkann.

BMW i  dizájn kollekció

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «