Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Színrobbanás

0

Amikor Richard Mille a világ egyik legtehetségesebb graffitiművészével dolgozik együtt egy órán, az egyébként is kivételes mechanizmusból igazi műalkotás válik.

RM68-01 Tourbillon Cyril Kongo karóra

A 80-as években Cyril Kongo azzal szerzett magának hírnevet, hogy kipingálta Párizs és New York falait. Azóta a művészete az utcáról beszivárgott a galériákba is, és napjainkban a leghíresebb kortárs művészeti események keretében tart kiállításokat. Azonban mindegy, hol nézzük meg alkotásait, mindig a tipográfia és vibráló színek tökéletes egyensúlyával fogunk találkozni. Richard Mille is tiszteletben tartja a művészre jellemző jegyeket. Ezúttal egy mechanikai szerkezet által kell kifejeznie magát. Mi az eredmény? A harminc darabból álló limitált kiadású RM68-01 Tourbillon Cyril Kongo sorozat, ami maga egy hatalmas színrobbanás.

RM68-01 Tourbillon Cyril Kongo karóra
A modelleket úgy alkotta meg, hogy a titánkomponenseket festette be egy speciális festékszóró segítségével, így visszaadva a francia művész jellegzetes stílusát. A stencileket mikroszkopikus méretű fémlemezekből vágták ki, így minden színt mérnöki pontossággal tudtak bemérni. A graffiti minden törvényét betartották.
A csak Mr Colorfulként ismert művész alkotásait cirkónium polikristályos kerámia bevonatos fekete óratok védi. Ez az egyszerű anyag teljesen karcmentes, és az óra gyönyörűen mutat vele. A zafírkristály óraüveg védi a mechanikát, amelynek vastagsága 1,5 mm az óralap körül, a hátlap közepén 1,2 mm, a külső perem körül pedig 1,95 mm.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «