Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Szoba kilátással

0

Fent a zord olasz dolomit hegyláncok között egy hegyi kunyhókat építő vállalat, a Rifugio Col Gallina megépítette a valaha volt legmenőbb és minden bizonnyal a legkisebb viskót.

A Dubbed Starlight Room elnevezésű kis szoba ugyan nem sok előnnyel büszkélkedhet, egy azonban elvitathatatlan és van, amiben verhetetlen: az alpesi kilátás terén.

Starlight szoba

A csillagfényes szoba főleg fából és hatalmas üvegfelületekből épül fel, sítalpakon fekszik, hogy akár egy motorszán segítségével is könnyedén odébb lehessen vontatni.

Starlight szoba

Starlight szoba

A lakályos belső térről elmondható, hogy viszonylag gyéren bútorozott, egy állítható ágy, világítás, egy akasztó és hát nagyjából ennyi. Még toalett sincs, ám ha a vendégek megunnák a csillagvizsgálást, Tv DVD és MP3 lejátszóval azért a biztonság kedvéért rendelkezésre áll.

Starlight szoba

A Starlight szoba már foglalható, habár közel sem olcsó, egy éjszakáért €300-t kell kicsengetnünk, mondjuk egy négyfogásos vacsora is benne van az árban.

Starlight szoba

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «