Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Szőrmentén

0

Szinte már minden területét érintettük a kozmetikának azonban egy nagyon divatos rész még nem került a górcső alá! Ez nem más, mint a szőrtelenítés formái!

Varga Máté

Varga Máté

Testünk 90%-át szőr borítja. A szőrzetnek jelentős szerepe van: érzékszerv, gát, szigetelő stb. A szőrzet már magzati korban megjelenik és már az anyaméhben eldől ki milyen mértékben lesz majd szőrös a későbbiek folyamán!
Tehát nem feltétlen a férfi mivoltunkat kell ezért okolni! Végül a tényleges szőrösség a másodlagos nemi érés folyamatában alakul ki! Fokozatosan szőrösödik a kezünk, lábunk, nemi területek, hónalj, arc!

Szőrtelenítés

Van, aki divatozás helyett poénra veszi a szőrkérdést

Maga a szőrzet NEM ok nélkül nő a testünkre, de mégis oly sokan harcolnak a szőrzettel! Sőt! Már a történelem során is harcoltak ellene! Igazából a férfiak „nagy” szőrtelensége úgy 10- 15 éve kezdődött kibontakozni!

Szantal

Egyre nagyobb területet foglalt el a szépségápolás és próbálta megszólítani a férfiakat is! Ami manapság már a hétköznapok része lett és nem számít női privilégiumnak!
ÚszóA szőrtelenségnek első körben esztétikai mivolta a jelentős! Manapság nagyon sok nő a szőrtelen férfi testet tartja szexisnek! Úgy vélik a szőrtelenség egy izmos vagy férfias testen sokkal vonzóbb, mint egy szőrös test! Sok nő számára ez ápolatlanságot mutat! Így a pasik egyre jobban szőrtelenítenek! Ugyanakkor nem elhanyagolható a szőrtelenítés hasznos hatása: egyrészt esztétikusabbá teszi a testet, ugyanakkor csökkenti a verejték feláztató hatását is!
Kezdetben csak a sportolók szőrtelenítettek, majd fokozatosan minden férfi valamilyen szinten érintkezett a szőrtelenítéssel! Napjainkban a legelterjedtebb a borotva és a szőrtelenítő krém használata! Azonban kozmetikusként a kissé fájdalmasabb ám SOKKAL gyorsabb és higiénikusabb gyantázást ajánlanám! SzőrtelenítésEgy kozmetikus maximálisan el tudja távolítani a szőrt és az összes kellemetlenség szinte kiküszöbölhető: szőrbenövés, gyulladások, fertőzések! Sőt, még hasznos tanácsokkal is tud szolgálni a szőrtelenítés terén!
Napjainkban szinte minden test terület gyantázása elérhető a szalonokban! A leggyakoribb a hónalj szőrtelenítése az izzadás csökkentése és divat szempontjából is! Azonban számos terület is kezd egyre divatosabbá válni! Ilyen a has és mellkas gyantázása! Ezen terület a férfiaknál nagyon változó módon képes szőrösödni: van, aki kevésbé szőrös van aki erősebben, hol a has, hol a mellkas a szőrösebb! Amit tudni érdemes: ezen területek elég érzékenyek, tehát némi utógondozást igényelnek a szőrtelenítés után. Továbbá nem a legfájdalommentesebb területek közé tartozik!
A hát szőrtelenítése egy elég érdekes képet mutat! Míg az említett területek úgymond nem tartoznak a TITOK kategóriába a hát területe igen! Nagyon sok pasi küzd ezzel a problémával és szégyenli! Azonban megnyugtatok, mindenkit egy kozmetikusnál NEM kell! Ne féljünk időpontot kérni egy hát szőrtelenítésre! Sokkal praktikusabb, mint otthon csipeszelgetni vagy borotválni! Gyors és hatékony megoldás a szőrtelenségre a gyanta!

Harrison Ford

Úgy tűnik Harrison Ford is a szőrtelenített mellkas híve. Bár lehet, hogy csak egy szerep kedvéért feküdt gyanta alá

Manapság elég sok sportolótól veszik át a pasik a láb és a kar szőrtelenítését is! Ezen szőrtelenítés viszont nem tud akkora teret hódítani magának! Sok férfinak ez már túlzás is egyben, valamint a gyengébbik nem se örvend ennek a hóbortnak!

Szőrtelenítés

És ami manapság egyre több féri fejében megfordul az nem mást ,mint az INTIM gyantáztatás!
Nyílván ez otthoni körülmények között nagyon kényelmes és megszokott beavatkozás. Azonban egyre több férfi érzékeny a krémekre, borotvákra ezen a területen is! Ha rászánjuk, magunkat a kozmetikai intim gyantára javaslom”kössük fel a gatyát”! Ez a terület a legérzékenyebb a gyantára! Természetesen a fájdalomról beszélek! Sajnos az intim terület a legfájdalmasabb, DE ami kárpótolhatja ezt a tortúrát az a hetekig tartó szőrtelenség! Valamint a higiénikusság sem elhanyagolható! Ezen terület szőrtelenítésére ajánlott pl: cukorpasztával vagy mézemulzióval dolgozó kozmetikusok felkeresése! A paszta és az emulzió is sokkal gyengédebb ehhez a területhez a klasszikus társainál!
Végezetül az arc szőrtelenítése kapcsán a borotván túl ejtsünk szót a szemöldök korrekciójáról is. Szeretnék egy tévhitet leszögezni! NEM az a ciki ha valakinek a szemöldöke igazítva van, hanem az ha nincsen és ápolatlan!

Szantal banner

Egy kozmetikus képes szinte láthatatlanul is változást elérni egy kusza, markáns férfias szemöldök terén! Amiből nagyobb a gond, ha otthon valaki elszedi a szőrzetet a szemöldök vonalában! BÍZZUK kozmetikusra a dolgot!
Tehát látható, hogy a szőrtelenítés nem egy ördögtől való dolog! Az ápoltság szerves része, mely a saját igényességünknek is hasznos! Ami fontos követendő szempont az a mértékletesség és a fokozatosság. Ne akarjunk kapásból mindent egyszerre és mindenhol leszőrteleníteni. Kérdezzük meg a párunk vagy a saját kozmetikusunk véleményét! Végezetül egy tanács: otthon csak a legbiztonságosabb szőrtelenítési megoldásokat használjuk! Ami bonyolult vagy szakembert igényel azt KÉREM kerüljük! ÉS! Merjünk tanácsot kérni egy szakképzett kozmetikustól!

Varga Máté

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «