Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Szuperjacht, szuper rendezvényeknek

0

A Palmer Johnson Group által szponzorált Valyrie Yacht Chulhun Park diplomamunkája a Royal College of Art mesterszakán.

Valyrie Yacht a Chulhun Parktól

Az elmúlt évek pénzügyi válsága miatt a szuperjacht ipar szintén nehéz időket él meg, ugyanakkor ez a helyzet lehetőséget teremt arra is, hogy lenyűgöző tervek révén ragadjuk meg és hozzuk izgalomba a potenciális ügyfeleket.

Valyrie Yacht a Chulhun Parktól

A fő célja a projektnek, hogy létrehozza az első olyan jachtot, amely kulturális rendezvények színhelyeként termel profitot, és színházaknak, éttermeknek és bároknak ad otthont, ahol az utasok élvezhetik a tengeri életet. Bár a tengerjáró hajókon hasonlót tapasztalhatnak az utasoknak, ez a jacht még személyesebbé és pihentetőbbé teszi ezt az élményt.

Valyrie Yacht a Chulhun Parktól

A Chulhun Park által tervezett Valyrie Yacht szoborszerű formákkal dolgozik. Ezek a megoldások a trimarán burkolat és innovatív technológiák révén lehetséges. A trimarán hajótest jobb stabilitást és energia-gazdaságosságot biztosít, valamint az alsó fedélzeten is több hely van, így számtalan lehetőséget nyit a kültéri elrendezés kialakítására.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «