Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Szuperluxus százméteren

0

A 100 méteres, Eleuthera névre keresztelt szuperjachtot a versenyautók ihlették, belsejét az olasz Turri stúdió tervezte.

Eleuthera

A koncepció részét képezi egy óriási első fedélzet, helikopterleszálló és pihenőhely a hídon. A hajó hátsó fedélzetén még több kültéri pihenő található, valamint elmaradhatatlan kellék az úszómedence is. Természetesen ez a terület tánctérré vagy nyitott moziteremmé is változtatható, a medence pedig sós vízzel is feltölthető.

Eleuthera
Az Eleuthera egy tágas főszalonnal várja a vendégeket, de ugyanitt egy bár, étkező és nagy közösségi tér is megtalálható egy zongorával a közepén. A tervekről nem maradt le a tárgyalóterem, iroda és moziszoba sem.

Eleuthera

A felső fedélzeten van a tulajdonosok VIP kabinja, amelyhez erkély is tartozik, két fürdőszoba és egy spa. A vendégek az öt VIP kabin közül bármelyikben pihenhetnek, vagy ha aktív szórakozásra vágynak, az edzőteremben is tölthetik az idejüket.

Eleuthera
A lenyűgöző jachtkoncepción a tervek szerint tizenkét vendég kényelmesen elfér majd. Az Eleuthera akár 6000 tengeri mérföldet is megtehet, ami több, mint elég az álomnyaraláshoz.

Eleuthera

Eleuthera

Eleuthera

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «