Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

TAG Heuer – Formula 1 Fangio

0

Kiemelkedő rekordjával Fangio rászolgált a tiszteletnyilvánításra a legsportosabb óragyártótól. Az eredmény egy precíz és tömör kronográf lett.

TAG HEUER – FORMULA 1 FANGIO

1957. augusztus 4-én Juan Manuel Fangio megnyerte az ötödik Forma 1 világbajnoki címét a Nürburgring pályán Németországban. Minthogy a TAG Heuer és a világhírű autósverseny története szorosan összefügg, a márka a pilótát legendává emelő esemény 60 éves évfordulóját méltó módon kívánta megünnepelni egy limitált szériás órával. A Formula 1 Fangio órát kiemeli a számlapján keresztbefutó csík, mely Argentínának, a mester szülőhazájának színeiben pompázik, a hátlapon pedig a sportoló aláírása és az óra sorozatszáma szerepel. Emellett a kronográf jellegzetességei, a másodszámlappal, és a 4 óránál lévő dátummal együtt tricompax elrendezésben látható. A dizájnt a ródiumozott és csiszolt óra- és percmutatók teszik kerekké, amik fehér Super-LumiNova®-val vannak bevonva.

TAG HEUER – FORMULA 1 FANGIO
Az elképesztően precíz kvarcszerkezet irányítja a kronográf funkciókat. Rövid időperiódusokat a hagyományos divat szerint a csiszolt acél monopusher gomb segítségével lehet mérni. Az eredményt a perc és az óra másodmutatókon látható, melyek 9 és 6 órához kerültek. A központi másodpercmutató az egytized másodperc alatt eltelt időt mutatja.
A Formula 1 Fangio férfi sportóra egyszerre nagyon precíz és robusztus a maga 43 mm széles polírozott acél tokjával, mely 200 méterig vízálló. A 900 darab a tokhoz passzoló szíjjal érkezik, amit szintén polírozott acélból gyártottak a hozzá illő csattal.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «