TAG Heuer – karbonszéria

0

Az új karbon széria ultrakönnyű, tartós és modern. A speciális szériából kiemelkedik a híres Monaco Bamford, mely a következő hónapokban tovább bővülő kollekciót inspirálta.

Carbon Aquaracer

A Carbon Aquaracer egy olyan városi stílus megtestesülése, ami a kényelmet, a tartósságot és a sportosságot ötvözi. Ez az egyik legmodernebb kiadása a híres Aquaracer kollekciónak, amely a TAG Heuer neves búváróráit fogja össze.
A modellből három változat érhető el, amelyekben a kék,a citromsárga vagy a rózsaarany dominál. A karbon lünettát 41 mm-es, fekete PVD-vel borított titán tok veszi körül, de a számlapis karbon hatású. Egy olyan órával állunk szemben, amely tartós, megbízható és mégis könnyed. A mélyfekete megjelenést színek törik meg, eleganciát, kifinomultságot és modernitást tükrözve.

Carbon Aquaracer
A random elrendezésű elemi karbonszálak magas hőmérsékleten, műgyantába történő bepréselésének köszönhetően minden darab egyedinek tekinthető, fekete és szürke, márványozott motívumokkal kiegészítve. Exkluzív megjelenéssel emelkedik ki, amely óceánokat mozgat meg. 300 méterig tartó vízállóságával az Aquaracer Carbon tökéletes választás a kalandok kedvelőinek, miközben megtartja stílusosságát és sportos kivitelét, amely nélkülözhetetlen eleme a TAG Heuer óráknak. Az óra gyönyörű fekete textil szíjjal van felszerelve, amelyen a varrások harmonizálnak a számlap színeivel.

Carbon Aquaracer

Monaco Bamford

Már elérhető a Monaco Bamford karóra is, amely a Bamford Watch Department céggel történő hosszútávú együttműködés első eredménye. Az ikonikus óra tartós karbon tokot és teljesen fekete számlapot kapott, mely kiemeli a vízkék rajzolatokat és segédszámlapokat.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «