fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Tag Heuer Monaco V4 Phantom – a szénszálas remekmű

1

Óra mániákusok igazi csemegéje lehet a Tag Heuer Monaco V4 Phantom kronométere, aminek nem csak a  technológiája egyedülálló, hanem a dizájnja is.

Az óra teljes egészében szánszálból készült, és mikroszkopikus fogazású szíjhajtással van ellátva, amely nem szélesebb 0.07 milliméternél és egy sínrendszeren fut.

TAG Heuer Monaco V4 Phantom óra

Az óra tokja úgynevezett CMC-bő (Carbon Matrix Composite) készült, 7 hidas szerkezet. A Tag Heuer különleges technológiát használt, hogy szénszálból tudja megépíteni a teljes óraszerkezetet, az eljárás lényege, hogy a szálakat egy adott irányba rendezték, majd végül az elegáns matt fekete megjelenés érdekében lecsiszolták őket.

TAG Heuer Monaco V4 Phantom óra

A számlapja sötétszürke és fekete árnyalatú, míg az egyetlen dolog az órán, ami nem az a 48 piros kő. Mindegyik időmérőt kézzel szerelik össze a TAG Heuer La Chaux-de-Fonds-ban (Svájc) található gyárában.

TAG Heuer Monaco V4 Phantom óra

A Monaco V4 sorozatot a TAG Heuer 11 évvel ezelőtt mutatta be, a V4 név pedig a V alakú központi golyóscsapágyas szerkezetre utal.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «