Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Talján dizájn, amerikai lóerők

3

A De Tomaso ’Pantera’ modellje elég nagy feltűnést keltett, amikor 1970-ben először jelent meg a New York Motor Show-n. Az olasz stílusjegyeket az amerikai lóerőkkel párosító autó egyszerre volt megnyerő a szemnek és vakítóan gyors az úton. A Ringbrothers felkeltette az autó rajongók érdeklődését a ‘ADRNLN’ bemutatásával – ami a Pantera újragondolása a Nike-val karöltve.

Pantera újragondolása a Nike-val

Amikor a Ringbrothers először szemet vetetett arra a bizonyos 1971-es Panterara, akkor az autó elég rossz állapotban volt. A Nike innovatív munkákon dolgozó tervezőcsapatával való találkozást követően a projekt teljesen új irányt vett.

Pantera újragondolása a Nike-val

A csapat tagjai először 2012-ben a SEMA bemutatón találkoztak a testvérekkel, és lenyűgözte őket a kézműves szaktudásuk, hogy miként manipulálják az alapanyagokat és lelkesedésük a modern esztétikai megoldások iránt. Miután ellátogattak az üzletükbe, az innovátorok csapata elkezdett közösen dolgozni a testvérekkel, hogy elegáns formában szülessen újjá az autó.

 

A belső személyre szabott szín és anyag élményt nyújt mind a vezető, mind az az utas számára – a vezető oldalon a kiemelkedő teljesítményét, az utas oldalán pedig a magabiztos egyszerűséget és kényelmet hangsúlyozza.

Pantera újragondolása a Nike-val
Az ADRNLN szívében egy Wegner Motorsport LS3 pupmálja a 600 lóerőt a ZF ötsebességes kézi váltóján keresztül. A Pantera jellegzetes morajlását egy pár Flowmaster rozsdamentes acél hangtompító adja. Az erőt egy a Nitto Invo abroncsokban bujtatott HRE S101 háromrészes kovácsolt kerekek szorítják a földre, amit a sarkokban elhelyezett Baer hat-dugattyús féknyergek állítanak meg.

Megosztás

3 hozzászólás

  1. Pingback: Egy falat Amerika • Mi Férfiak

  2. Pingback: 2019

  3. Pingback: javsearch.mobi

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «