fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Táncoló talpak

0

Egyre gyarapodik az okos tárgyak repertoárja, a sok kütyü után már az öltözékünk bizonyos darabjai is okosak lehetnek. Itt van például az Orphe, ami egy okoscipő, egy hangszer, és egy audiovizuális irányító rendszer is egyben.

A japán No Folk Studio által tervezett okoscipővel a mérnökök a művészi hatást próbálták ötvözni a funkcionalitással. A LED-eket tartalmazó cipő 100 különböző színben tud világítani a felhasználó mozgásának és a zene ritmusának megfelelően, lehetővé téve a még teljesebb önkifejezést.

Orphe, ledes cipő

A művész, vagy az előadó az okostelefonja segítségével irányíthatja a cipő LED-es fényeit, színeit.

Orphe, ledes cipő

Az akkumulátorok és az elektronika cipőben való elhelyezése jelentős kihívás elé állította a No Folk Studio mérnökeit, de végül a cipő gyártókkal végzett közös munka eredményeképpen sikerült egy letisztult minimalista dizájnban egyesíteni a modern technológiát és a funkcionalitást.

Orphe from no new folk studio on Vimeo.

A gyenge fényviszonyok között, hosszú expozíciós kamerával készített felvételeken igazán jól mutató találmány megalkotói jelenleg az Indiegogo oldalon keresnek befektetőket a sorozatgyártáshoz.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «