fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Tartson örökké az utazás!

0

Az emberek többsége nem szereti a hosszú órákig tartó (légi) utazást. Ebből a kabinból viszont ki sem akarnál szállni soha!

Virgin Australia

A Virgin Australia által berendezett, Ausztrália és Los Angeles között közlekedő Boeing egészen elképesztő kényelmet biztosít utasainak. Ugyanezt kiterjesztik majd az Ausztrália-Abu Dhabi járatra is.

Virgin Australia

A már ránézésre is pihe-puha (háromrétegű párnával felszerelt) székek 203 centiméter hosszú, memóriahabos ágyakká is alakíthatóak.

 

Természetesen több száz órányi film, sorozat és zene közül lehet válogatni a hatalmas, HD érintőkijelzőn, amelyen netezni is lehet. A Virgin állítása szerint ennél nagyobb kijelzők egyetlen másik csendes óceáni gépen sincsenek.

Virgin Australia

A Businness osztály mellett az Economy kabint is újjávarázsolták. Itt 24 ülőhely található, természetesen itt is jókora érintőkijelzővel és saját USB csatlakozással.

Virgin Australia

Ami azonban talán ennél is fontosabb, az a lábhely. A Virgin szerint ők biztosítják a legtágasabb helyet az ausztrál társaságok közül.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «