Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Tasmánia üvegházai

0

A Tasmániában található Freycinet Peninsula egy lélegzetelállító táj, és azok, akik szeretnék a csodálatos kilátást élvezni Dél-Ausztrália egy eldugott tengerpartján, most egy sor luxus pavilonból tehetik meg mindezt.

Ívelt üvegházak fészkelnek Tasmánia tengerpartján

Az 1960-as években épült Freycinet Lodge eredetileg 60 kabinból állt a Great Oyster Bay fölött elterülő hegyekbe ágyazva a Freycinet Nemzeti Parkban. A nemrégi felújítási projektben a helyi építésziroda, a Limnal Studio kilenc új pavilont adott hozzá a birtokhoz.

Ívelt üvegházak fészkelnek Tasmánia tengerpartján
A cég hullámos vendégházak sorát alakította ki, amelyek egyszerre olvadnak bele a dombos tájba, és tárja fel azt a bent tartózkodók számára. A káprázatos, kettős üvegezésű, padlótól a mennyezetig érő ablakok a pavilonokból az öbölre néznek. A szobákban egy hálószoba, nappali és zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba található.

 

Azok az ablakok a helyi alapanyagokból készült terasz felé is nyílnak, ahol privát kültéri fürdők is helyet kaptak. Az unalmas régi korlát helyett hálós függőágyakat használnak a terasz szélénél, így nem takarja el a kilátást, emellett egy jó kis hely a kikapcsolódáshoz. a padlóburkolat szélei körül, mindkettő megszakítás nélkül hagyja el a csodálatos kilátást, és kellemes helyet teremt a kikapcsolódáshoz.

Ívelt üvegházak fészkelnek Tasmánia tengerpartján
A ház külsejét elszenesedett vörösvessző borítja, ami az ausztrál erdőtüzekről emlékezik meg, míg belül narancs, szürke és fekete színek utalnak a terület gránitszikláira. A szögek hiánya megtartja a sima és ívelt tematikát, miközben a belső falakat véletlenszerű hosszúságú és vastagságú tasmán tölgyek szaggatott szélét adnak a látványnak.

Ívelt üvegházak fészkelnek Tasmánia tengerpartján
A Freycinet Lodge Coastal Pavilions márciusban nyitotta meg kapuit, egy éjszaka két fő számára 407 amerikai dollárról indul.

Ívelt üvegházak fészkelnek Tasmánia tengerpartján

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «