Tengeralattjáró hobbi-óceanográfusoknak

0

A U-boat Worx Cruise ’5-1700’ szériája a világ legmélyebbre merülni képes ötszemélyes tengeralattjárója. Akár 1,700 méter mélyre is képes leereszkedni a szerkezet, ami két hatalmas akril gömbbel van felszerelve, így az utasok könnyűszerrel felfedezhetik a víz alatti világot.


A Cruise ’5-1700’ személyi tengeralattjáróval az emberek a világon szinte bárhol alámerülhetnek 1,700 méteres mélységig. A tengeralattjárót ráadásul mozgatható karokkal, víz alatti kamerákkal is fel lehet szerelni, hogy az utasok tanulmányozhassák és dokumentálhassák a mélyben rejtőző csodákat.

Hobbi tengeralattjáró

Ez a többfunkciós tengeri jármű egyaránt tökéletes a magánfelfedezők, kutató intézetek és más mélytengeri szakértők számára. Mint a holland gyártó többi tengeralattjárójának esetében, a két akril gömb által biztosított kilátás páratlan. Egy kompakt, nyomásálló akkumulátorral az ’5-1700’ kétszer nagyobb kapacitással rendelkezik, mint más tengeralattjárók – fontos adottság ez a mélytengeri merüléseknél.

Hobbi tengeralattjáró

A biztonságos ereszkedés és emelkedés a 1,700 méteres mélységből kevesebb időt vesz igénybe, köszönhetően a stratégiailag elhelyezett függőleges propellereknek és a CFD-optimalizált dizájnnak.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «