Tengeri cirkáló

0

A German Frers által tervezett Nautor’sSwan 78 első két hajótestet a nyár elején indították el. A Frers azt tűzte ki célul, hogy olyan nyílt tengeri cruiser hajót tervezzen, ami sokkal nagyobbnak tűnik annál, mint amit a 78 láb hosszú méret sejtetne.

Nautor’sSwan 78

A gömbölyű, erőteljes hajótest teleszkópos gerincével a 78-as képes óceánokat átszelni, de ezt a gerincet akár fel is lehet emelni a sekély vizekhez vagy ha egy szigetnél kellene kikötni.

Nautor’sSwan 78

A Cannes-ban található Kinina jacht a vásárlói igények figyelembevételével egy olyan csomaggal lett megépítve, amely fokozza a jármű versenyképességét. A frissítések közé tartoznak a hosszabb orrárbóc, az E-hat szénkötélzet és a négyzet alakú fővitorla.

Nautor’sSwan 78
A Nautor’sSwan két belső elrendezést kínál: az első az owner forward (OF) opció, a második pedig az Owner aft (OA). AZ OF elrendezés csendesebb, mivel több privát tér van a jacht elejében.

Nautor’sSwan 78

Itt a szoba íróasztallal és saját, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. AZ OA elrendezést azoknak a tulajdonosoknak találták ki, akik szeretnek mindenfajta időben vitorlázni, hiszen a hátsó rész kevésbé van kitéve a rezgéseknek és zajoknak.

Nautor’sSwan 78

Mivel itt szélesebb a hajótest, a főhálószoba 21 láb széles – bámulatos, egy 78 láb hosszú vitorlásjachthoz képest. Három teljesen felszerelt vendégkabin tartozik mindkét elrendezéshez.

Nautor’sSwan 78

Minden tulajdonos a Swan’s legendás illesztékeit és részleteit fogja megkapni. A Kinina esetében a tulajdonos fehér színű tíkfa és sötét wenge fa padlót választott. Az asztallapok és a tulajdonos fülke fejlécein Taupe bőr köszön vissza.

Nautor’sSwan 78

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «