Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Tepsis csirke sült koktélparadicsommal és csicseriborsóval

0

A teljesértékű, színes hozzávalók egyszerű fűszerezést kapnak, és megpirítjuk őket ehhez az egészséges tepsis vacsorához.

Tepsis csirke sült koktélparadicsommal és csicseriborsóval

Hozzávalók

450 gramm csirkemell filé
500 gramm koktélparadicsom
425 gramm csicseriborsó, lecsöpögtetve és átöblítve
½ vöröshagyma, szeletelve
¼ csésze olívaolaj
1 teáskanál só
1 teáskanál fekete bors
1 teáskanál chili por
1 teáskanál szárított oregánó
½ teáskanál fokhagymapor
Hosszú szemű fehér rizs a tálaláshoz
Friss kakukkfű a díszítéshez

Elkészítés

1.) Melegítsd elő a sütőt 200 Celsius fokra. Egy sütőpapírra sorakoztasd fel a paradicsomokat, a felszeletelt vöröshagymát, a csirkemell filéket és a csicseriborsót. Öntözd meg olívaolajjal.
2.) Egy kis tálban keverd össze a fűszereket, és szórd be vele a tepsit.
3.) Pirítsd 18-20 percig, miközben egyszer átforgatod a tepsi tartalmát, hogy egyenletesen süljön.
4.) Miközben a tepsi a sütőben van, főzd meg a rizst.
5.) Oszd el a rizst a tányérokon, a tetejére pedig tedd a keveréket a tepsiből. Díszítsd friss kakukkfűvel, majd fogyaszd egészséggel!

(tablespoon.com)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «