Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Tesla Le Mans koncepcióautó

0

A 24 órás Le Mans-on 2030-ban kizárólag elektromos autók fognak versenyezni, ráadásul a történelmi múltra visszatekintő pályában még beépített töltőállomásokkal is lesznek, hogy az autók fel legyenek töltve a verseny alatt.

 Tesla Le Mans koncepcióautó

Ez Jeroen Claus és Fabian Brees, két belga tervező víziója, akik elképzelték, milyen lenne a Tesla autója egy ilyen versenyen. Jeroen Claus és Fabian Brees közösen teremtették meg azt a világot, amiben a Tesla elektromos versenyautó koncepciója létezhet, és töltőcsíkokat ágyaztak a pályába, hogy minden kör alatt töltődjenek az autók.

 Tesla Le Mans koncepcióautó

A Michelin Design Challange részeként a páros a gumigyártó innovatív technológiáját, a Tweelt is felhasználták, egy légmentes abroncs/kerék koncepciót, és a csapat szerint a 3D nyomtatással kiküszöbölhetők lesznek a gyártási problémák is, így a Tweel a valóság praktikus részévé válthat. A tervezők jóslatai szerint a Le Mans Tesla 453 km/h sebességgel fog végigszáguldani a versenypályán.

 Tesla Le Mans koncepcióautó
A futurisztikus koncepció biztonságban tartja a pilótát az autóban, ahol a kiterjesztett valóság rendszerét használják. A saját virtuális valóság eszközeik használatával pedig a nézők akár maguk is megtapasztalhatják, mit lát a sofőr, ezzel elmélyítve a pilóta és a rajongók közti kapcsolatot.

 Tesla Le Mans koncepcióautó

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «