fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Tesla napelemes V3 szupertöltő állomást nyitott Las Vegasban

0

A Tesla egy masszív következő generációs elektromos töltőállomást nyitott, miután bemutatták újgenerációs EV töltő infrastruktúrájukat néhány hónappal ezelőtt.

 

Tesla töltők Las VegasbanAz állomás a vadiúj V3 töltőket és napelemeket, illetve akkumulátorokat használ, hogy csökkentsék a hálózatos elektromosság iránti igényt.

A bázison 24 töltő van, illetve 15 további kettes szintű Tesla falikonnektor azoknak a tulajdonosoknak, akik hosszabb ideig parkolnak – derül ki az Electrek beszámolójából. A Tesla elmondása szerint Las Vegasban 6500 szupertöltési alkalomra kerül sor egy hónapban, de az új állomással további 1500 járművet fognak tudni kiszolgálni egy nap.

Tesla töltők Las Vegasban
A V3 töltőállomások maximum 250 KW-ot tudnak átadni vagy 1000 mérföldet óránként, és 180 mérföldnyi üzemtávot tudnak 15 perc alatt feltölteni. Ezt részben az új folyadékkal hűtött töltőkábelekre való átállás teszi lehetővé. A Tesla 15 2-es szintű falitöltőt is felszerelt azon Tesla tulajdonosok számára, akik nem sietnek.


A V3 elindításával Elon Musk teljesítette azt a 3 éves ígéretét, hogy több területet is napelemmel fognak ellátni. Az állomás a Caesars Entertainment által birtokolt területen épült fel, akivel a Tesla együtt dolgozik azon, hogy 30%-kal csökkentsék a széndioxid-kibocsátásukat 2025-ig.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «