fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Testreszabható Porsche Design óra

0

A testreszabható Porsche Design óra kizárólag annak az 500 vásárlónak lesz elérhető, akik a Porsche új, ritkaságnak számító 607 lóerős szörnyetegét megrendelik.

Porsche Design óra

Az autóhoz tökéletesen passzoló kronográf rendkívüli precizitással készült, és $12,650-os áron lesz majd elérhető – csupán az új Porsche 911 Turbo S Exclusive tulajdonosainak, akik világszerte összesen 500-an vannak.

Porsche Design óra
A számlap mögött látszódó karbonszálas felület az új autómodell hangulatát idézi. A középen látszódó sáv több különböző színben lesz majd elérhető: aranysárga metál, Carrera-fehér metál, Agate szürke metál, fekete, vörös vagy grafitkék metálfényezéssel. Az óra tökéletesen illeszkedni fog a tulajdonos járgányához.

Porsche Design óra
Az kronográfok könnyű titániumból készülnek, fekete színű titán-karbid bevonattal, és minden egyes darab ugyancsak egy titániumból készült pánttal lesz elérhető, de a csomagban egy pár bőrszíj is lesz – a középső színes sáv színével azonos varrással. Mind az órák, mind az autók a világszerte működő Porsche Design Centerekben már megrendelhetőek, az órák az autókkal egyidőben fognak a tulajdonosokhoz megérkezni.

Porsche Design óra
Fontos megjegyezni, hogy az óraszerkezet az ETA/Valjoux 7750 szerkezet átalakított verziója, a Porsche Design egyedileg módosította a szerkezetet. Az órában számos extra, 48 órás működési idő, illetve 25 drágakő is található. Az óra rotorját egy Porsche 911-es kerekeiről mintázták, melynek közepén ott díszeleg a Porsche logója. Szerintem kijelenthetjük, hogy a Porsche ezzel az órával végleg betört az óragyártók piacára.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «