Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

The Chant: felemelő film az olimpiai álomról és az akadályok leküzdéséről

0

A Samsung Electronics, a vezeték nélküli kommunikációs eszközök kategóriában az olimpia globális partnere, ma bemutatta „The Chant” című legújabb filmjét.

Samsung - The Chant

Az alkotás főszereplője a dél-szudáni sportolónő, Margret Rumat Rumat Hassan (400 méteres futás, Dél-Szudán), aki azt reméli, hogy a 2016-os riói olimpiai játékokon a saját nemzetének zászlója alatt versenyezhet. Ez az első alkalom, hogy Dél-Szudán csapatot küld az olimpiára, amelyet idén a brazíliai Rio de Janeiróban rendeznek meg.

A „The Chant” a Samsung úttörő szellemiséget támogató munkájának folytatása, amelynek középpontjában a körülmények felett győzedelmeskedő kitartás és az akarat áll, amelyek végső soron jelentős fejlődéshez vezetnek. A filmben a Samsung újabb megható történetet mutat be az akadályok legyőzéséről és arról, hogy az olimpiai játékok miként teremtik meg a békét és ünneplik az emberiség fejlődését, miközben kulturális, személyes és technológiai kapcsolatokat is létrehoznak.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «