Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Ti hűtlen férfiak

0

Valahogy a szépségipar hűtlen gyermekként kezeli a férfiakat – tisztelet a kivételnek. Ennek több oka lehet: a férfiakban sokkal kisebb a megfelelési kényszer, gyengeségnek esetleg másságnak könyvelik el, ha valaki eltér a szokásos macsó típustól és kozmetikába, manikűr, pedikűrre jár. A sörpocit és a velejáró tokát a közbeszéd még mindig tekintélynek próbálják aposztrofálni. Így nem akkora az igény részükről.

Szerencsére, én hosszú évek tapasztalata és rengeteg vendég után azt látom, hogy a férfiak is nyitottak arra, hogy szebbé, jobbá tegyék külsejüket ahol nem elhanyagolható tényező az egészség faktor sem, hiszen attól, hogy lustaságból, hiúságból próbáljuk elkenni a túlsúlyt az még akkor is hosszú távon rengeteg bio konfliktussal járhat. Jellemzően szkeptikusabbak az urak, viszont ha meggyőződnek egy kezelés hatékonyságáról sokkal kitartóbbak, mint a hölgyek.
Férfi arckezelés illusztrációjaNagyon fontos hangsúlyozni, hogy nincs olyan kozmetológiai vagy akár plasztikai eljárás, amely hatékony és tartós tud lenni a vele párosuló helyes életmód nélkül. Sok összetevős a történet, elsősorban holisztikus szemszögből fontos, hogy egyensúlyban és harmóniában legyen a test-lélek-szellem-elme egysége. Ezen belül pedig a test kívül-belül megkapja mindazt a szükséges törődést, amivel tökéletesen tud működni. Ennek hatása egészségben és esztétikában egyaránt megnyilvánul. Tehát a bevitt táplálék, folyadék mennyisége, minősége, gyakorisága és a napi mozgás megléte alapvető a szervezet működéséhez. Amikor ez megfelelő, a test nagyon hatékonyan reagál bármilyen szépségipari kezelésre. A Velvetskin kezelés férfiaknál főként három területre fókuszál, a has és a toka túlsúlyának megszüntetésére és feszesítésére, illetve az arcbőrön a mimikai ráncok eltüntetésére, az öregségi ráncok halványítására.

A Velvetskin kezelés elve arra az ősi igazságra épül, miszerint test és lélek csak egymással harmóniában képes megújulni, felfrissülni, megszépülni. A Holisztikus Velvetskin kezelés ennek szellemében egy személyre szabott konzultációval, a lelki és testi problémakör felmérésével, majd ezt követően a kiválasztott kúra ütemezésével kezdődik.

Velvetskin arckezelés:

Az elfáradt, környezeti hatásoktól leromlott arcbőr rádiófrekvenciás feszesítésével, a kollagén termelés beindításával megnyitjuk a szervezet öngyógyító képességét. Ennek jótékony hatása lehet a mimikai ráncok halványulása, eltűnése. A kúra második lépése az – esetleges – öregségi ráncok megszüntetése és a sajnos már fiatal korban is egyre gyakoribb ödémára hajlamos szemkontúr korrigálása.

Velvetskin testkezelés:

A rádiófrekvenciás testkezelés hatása a zsírbontás, majd a cellulit kezelés, a problémás felületekre egyedileg fókuszált és ütemezett programmal. Miközben alkalmanként mérhetően fogy a vendég, szükséges a kezelés harmadik funkciója is, a feszesítés, mivel a bőr sokkal lassabban tud regenerálódni, mint ahogyan a fogyás beindul. A vendégek elégedettsége pedig akkor tökéletes, hogy ha nem csak fogyás, hanem minőségi fogyás is történik. Ez alatt még azt is értem, hogy a gyors, drasztikus fogyókúráknál sajnos a kilók csökkenése a víz indokolatlan távozásának és az izomzat csökkenésének köszönhető, ami nem esztétikus, de ami sokkal fontosabb, hogy egészségkárosító.
A kezeléssel párhuzamosan állítom össze a páciens folyadék kúráját, amely nem csak a napi folyadék mennyiségét, hanem annak megfelelő ütemezését és minőségét is előírja.

Kedves uraim! „Mi férfiak” tehát ne csináljunk abból hiúsági kérdést, hogy együk, igyuk, kezeltessük magunkat szebbé és egészségessé.

Bóday Csilla

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «