Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Tissot – a személyi edződ

0

A praktikus és könnyen kezelhető T-Race Touch Alumunium minden szabadtéri sporthoz és akár a kedvenc edzőtermedben végzett gyakorlatokhoz is kéznél lesz.

Tissot – T-Race Touch Alumunium

A T-Touch kollekcióban olyan órák találhatók meg, amelyek ugyanolyan jól felszereltek, mint a híres svájci bicska. A Tissot által kifejlesztett technológiával ezek az órák egy sor olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek aktiválásához egyszerűen csak meg kell nyomni a kristályfelületet. A T-Race Touch Alumunium két időszámlálóval, két ébresztővel, egy öröknaptárral és egy második időzónával van felszerelve.

Tissot – T-Race Touch Alumunium

Ha valamelyik funkciót ezek közül aktiválják, az óra és percmutatók szerepe is megváltozik. Tehát, ha a viselő éppen valahol a szabadban tartózkodik, a két mutató iránytűvé alakítható át, és a percmutató az Északi-sark felé fog mutatni. Ha pedig épp vitorlázáshoz csatolta fel a tulajdonos az órát, egy árapály-indikátor mutatja a hullámok állapotát a percmutatóval, míg az óramutató azt jelzi, hogy az árapály épp emelkedik vagy süllyed.

Tissot – T-Race Touch Alumunium
Az órában egy szofisztikált kronográf is helyet kapott, számos praktikus tulajdonsággal, mint például a kör időmérő és a részidőmérő. Mindegyik funkciót könnyű leolvasni a sötétben is, köszönhetően a háttérvilágítású elektronikus kijelzőnek.

Tissot – T-Race Touch Alumunium

Az órát és a különböző funkciókat egy svájci kvarcszerkezetet mozgatja, amely egy piros, 42,15 mm-es alumínium tokban foglal helyet. A tok 100 méterig vízzáró, és egy titán hátlappal érkezik.
A T-Race Touch Alumunium fekete szilikon szíjjal viselhető, hogy sportolás közben is maximális kényelmet biztosítson.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «