fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Titán szövetség

0

A Chopard 2014 óta a Porsche Motorsport partnere, amit az ékszergyártó az előnyére fordítja ezt a példa nélküli szövetséget. Két új, limitált Superfast modellt mutattak be, amelyek a motorsport világát tükrözik.

Titán szövetség

A modern és a vintage versenyautók szorosan kötődnek a Chopard ékszerészhez, hiszen három éve a Porsche Motorsport hivatalos időmérője. 2014-ben indult az a partnerség, amely odáig vezetett, hogy idén a Chopard részese a 24 órás Le Mans-i versenynek. A kitartás versenyeként is számon tartott Le Mans-ra a Chopard két korlátozott darabszámú órát is készített a Porsche 919 Hybrid modelljéhez. A Superfast Power Control Porsche 919 HF Editionből és a 919 Superfast Chrono Porsche 919 Editionből mindössze 100 darab készült.

Titán szövetség
Elegáns és merész, mint egy versenyautó, a Superfast Power Control Porsche 919 HF Edition 45 mm-es titán tokkal és merev, fekete DLC bevonatú, 100 méterig vízálló vázzal dicsekszik. A 8 fekete PVD-vel bevont acél csavarral lezárt erős óra egy csavaros koronát és öntött gumi bevonatot tartalmaz.

Titán szövetség

Az új Chopard kaliberű 01.11-M ház, az automatikus COSC kronométerrel hitelesített mozgás nagyfrekvenciájú 57,600vph vagy 8Hz-es frekvencián működik.

 

A nagy, lumineszcens nyíl kezei a kivágásokkal jelzik az időt a matt fekete tárcsa ellen, és a belső kereten nagy arab számokat mulasztanak el. Ez a robusztus időzített elem egy állandó naptárat tartalmaz 3 órakor és 8-10 órás áramerősséget jelző rekesz.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «