Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Titkos szerelmi fészek 5 millió dollárért

0

Most akár te is aludhatsz ott, ahol egykor John F. Kennedy és Marilyn Monroe álomra hajtotta a fejét, miközben beteljesítették Amerika történetének legismertebb afférját.

Üdv az elnöki lakosztályban

Bing Crosby hírhedt Palms Springs-i party otthona, ahol a szerelmespár egykor megismerkedett, most 5 millió dolláros áron került az ingatlanpiacra. Az affér pontos helyszínét Daniel Spoto 1993-as Marilyn Monroe: The Biography című könyvében írja le.

Üdv az elnöki lakosztályban
A kaliforniai otthon, ahol Crosby 1957-től a ’60-as évekig élt, party-jairól volt híres. A közeli szomszédok, akik valószínűleg többször is látogatást tettek a házban, olyan ismert arcok voltak, mint Frank Sinatra, Ginger Rogers, Lucille Ball és Design Arnez.

Üdv az elnöki lakosztályban

A több mint 600 négyzetméteres házat, amihez egy két hálószobás, „JFK” becenevű oldalszárny is tartozik, az énekes és színész építette második feleségével, Kathrynnal 1957-ben. A sanzonénekes még abban az évben feleségül vette Kathrynt – második alkalomnak van egy varázsa ebben a házban.

Üdv az elnöki lakosztályban
A ranch stílusú otthon 2010 óta hol eladó, hol nem, és az ára is felment a tavalyi 3,4 millió dollárról. Akár a vakációd alatt is megszállhattál volna itt, az Airbnb-n borsos 3,400 dollár/éjszaka áron.

Üdv az elnöki lakosztályban

Ezért az árért a ház „elnöki” 130 négyzetméteres főlakosztályában szállhattál volna meg a négy másik fürdőszobás hálószobát elfoglaló többi vendég társaságában. A szobák többségében elcsúsztatható ajtók vannak, így könnyen ki lehet jutni a medencéhez vagy a kinti lounge-hoz. A házhoz tartozik egy üres telekrész is, ha esetleg az új tulajdonos vendégházat szeretne építeni.

Üdv az elnöki lakosztályban
A ház RanchoMirage-ban található Palms Springs-től nem messze, ahol az elmúlt időszakban 30% emelkedés volt megfigyelhető az ingatlanpiacon. Az eredetét leszámítva az ár a piac alakulását tükrözi, de a házra ráfér egy kis frissítés, így a vételi ár fölött is kell majd rá költeni.

Üdv az elnöki lakosztályban

Üdv az elnöki lakosztályban

Üdv az elnöki lakosztályban

Üdv az elnöki lakosztályban

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «