Tobozház

0

Húsz méterrel a föld fölött a mágikus kaliforniai Red Wood Forest ágai között lebeg Justin Fieder tervező és építő fenyőtoboz faháza.

Tobozház

A klasszikus fenyőtoboz formát a geometrikus kupolával vegyítve az építmény célja, hogy aki belép a faházba, az elmerüljön a természet szépségében.

Tobozház
A ház főként öt és fél tonna acélból és fa geodetikus keretből épült fel, és 360 fokos kilátást nyújt az erdei lombkoronára a geometrikus homlokzatáról. Az akrilüveg panelek mindegyikét olyan formára vágták, hogy egy tobozra emlékeztessenek.

Tobozház
A nyolc különböző ponton a fákhoz rögzített építmény belsejében elegendő hely van egy dupla vagy két egyszemélyes ágy számára az üveg plafon alatt melyet sziromszerű nyílások vesznek körül. Egy mini fürdőszoba felett függ, amiben van melegvizes zuhany, komposztáló WC és mosdókagyló. A faházaz egy létrán lehet megközelíteni, ami fürdőhöz vezető járdához van kapcsolva.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «