fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Tökéletes smink titka az okos tükör

1

Habár a fénnyel megvilágított tükröket már jelenleg is használják a kozmetikában, ám ezek csak azt képesek megmutatni a használójának, hogy fog kinézni a sminkje az adott fényviszonyban.

Ez annyit jelent, hogy ha a napodat például fluoreszkáló irodai fényben töltöd, akkor a halogén lámpás tükör nem pont a legmegfelelőbb választás a számodra. Pontosan ezért alkotta meg a simplehuman a Wide-View Sensor Tükrét, mely a teljes spektrumú LED világításának köszönhetően számos fényviszonyt képes reprodukálni, igény szerint.

Simplehuman tükör

A rozsdamentes acélkeretű tükör két különálló fényszalaggal van felszerelve, ezen kívül két oldalsó panellel, mely lágyabb, jobban megvilágított és szélesebb spektrumú képet tud nyújtani. USB porton keresztül tölthető akkumulátorának köszönhetően akár három hétig is működhet.

Simplehuman tükör

Csakúgy, mint a simplehuman többi Sensor tükrébe, ebbe is mozgásérzékelő került beépítésre, mely automatikusan felkapcsolja a rendszert, amikor a használója megjelenik benne.

A terméket kísérő applikációt segítségével választhatunk a megvilágítás színei között, például a természetes fény funkció is elérhető.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Futurisztikus szépségápolás - Divatcikkek

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «