Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Töltött uborkafalatok

0

Nincsenek is ennél könnyebben elkészíthető, laktató falatkák! Keverj össze sajtot és némi fűszert, és koronázd meg velük a tökéletes uborka szeleteket. Végezetül némi koktélparadicsommal csempészd bele a nyár ízét a kompozícióba.

Hozzávalók

225 g krémsajt, felengedve
2 evőkanál szárított petrezselyem
2 teáskanál szárított tojás
1 ½ teáskanál fokhagymapor
1 ½ teáskanál vöröshagymapor
1 teáskanál szárított mogyoróhagyma
½ teáskanál só (vagy ízlés szerint)
½ teáskanál fekete bors
1-4 evőkanál író
2 nagy uborka, 2 tucat ¼ cm vastag szeletre vágva
12 koktél paradicsom, félbe vágva
Friss mogyoróhagyma, körettel

Elkészítése

1) Egy közepes méretű tálban jól keverjük össze a puha krémsajtot, petrezselymet, kaprot, fokhagymaport, vöröshagymaport, metélőhagymást, sót és borsot – akár kézimixerrel is csinálhatod, ha az úgy kényelmesebb.

Töltött uborka falatok
2) Add hozzá az írót, egyszerre egy evőkanállal, addig, amíg a krémsajt olyan vékony lesz, hogy könnyen el lehet kenni az uborkaszeleteken (nagyjából két kanál lesz ez a mennyiség). Ízlés szerint fűszerezd, és adj hozzá sót, ha szükséges.

Töltött uborka falatok
3) Helyezz egy púpos kanál krémsajt keveréke minden uborka szeletre.

Töltött uborka falatok
4) Mindegyik szelet tetejére tegyél egy fél koktélparadicsomot és díszítsd friss mogyoróhagymával.

Jó étvágyat!

 

(tablespoon.com)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «